A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Ametiszt gömbölyített karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  2 db
19 cm:  1 db
20 cm:  1 db
21 cm:  1 db
22 cm:  1 db
15 cm:  1 db
Ametiszt gömbölyített karkötő, gumis
699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft

Ametiszt ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) gömbölyített szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Ametiszt
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  2 db
  19 cm:  1 db
  20 cm:  1 db
  21 cm:  1 db
  22 cm:  1 db
  15 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-am
  Tömeg
  12 g/db
 • - a spiritualitás köve

  Emeli az alacsony rezgésszámú energiákat. A spiritualitás színét viselő ametiszt segíti a koncentrálást, a meditálást, az önmagunkba való elmélyülést, így megtalálva a belső békénket és a bölcsességet. Javítja az alvás minőségét, valamint a memóriát, és vitalitást is ad. Párna alá helyezve, alvás közben elősegíti az asztrális utazást és az intuitív álmokat, hogy a feldolgozatlan problémákat megoldhassuk. Erősíti a tudatosságot és a józan gondolkodást, ezáltal az élmények, tapasztalatok feldolgozását. (jónak és rossznak ítélteket egyaránt) Segít feloldani a blokkokat és a szenvedélyek befolyását. Erősíti az éberséget, az igazságérzetet, az ítélőképességet, a tisztességet és a becsületességet, valamint a jóság és szeretet érzését. Kapcsolódik hozzá a termékenység, az új ötletek születése. Növeli az akaraterőt, az önbizalmat, és az önbecsülést. Az ametiszt enyhíti a bizonytalanság-érzetet. A józan észre térítő hatása miatt már az ókorban is nagy becsben tartották, majd a középkorban újabb hasznos tulajdonságait fedezték fel; pl. hogy elűzi a rémálmokat, a gonosz gondolatokat, és még bőrbetegségeket is gyógyít.

   

  Szervek: Lép-hasnyálmirigy, pajzsmirigy, tobozmirigy, agyalapi-mirigy. Hormon,- és immunrendszer. Fájdalomcsillapító, stresszoldó. Magas vérnyomás csökkentésére. Sérülések, zúzódások gyors gyógyítója. Idegi,- tüdő,- légúti,- és bőrproblémákra, (pl. furunkulus) is jó hatással van. A vastagbél vízvisszaszívását segíti, és a bélflórát is szabályozza.

Webáruház készítés