A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Apatit szemcse karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  1 db
19 cm:  2 db
20 cm:  1 db
22 cm:  1 db
Apatit szemcse karkötő, gumis
699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft

Apatit ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) csiszolatlan szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Apatit
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Méret
  17 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  1 db
  19 cm:  2 db
  20 cm:  1 db
  22 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-apa
  Tömeg
  14 g/db
 • - a változás köve

  Nyitottá tesz, segít élvezni az életet, motivál a változtatásra és annak örömteli megélésére. Apátia, és kimerültségből fakadó kedvetlenség, valamint bánat és harag érzések esetén is erőt ad a változáshoz, kimozdít a tespedésből. Csökkenti az aggódást, az ingerlékenységet és az agressziót. Növeli az önbecsülést. Megszabadít a szexuális frusztrációktól, hogy bűntudat nélkül engedjünk a testi vágyaknak, és a szerelem érzésének is. Kiegyensúlyozza a csakrák működését, megszünteti az energia-elakadásokat, stabilizálja az életműködéseket. Idegfeszültség és beszédproblémák esetén tud segíteni. Segíti az önismeretet, mert felszínre hozza a: „ki vagyok én?” kérdésedre a választ. Nyugtató hatású, csillapítja a hiperaktivitást. Csökkenti az éhségérzetet, egészséges étkezésre sarkall.

   

  Szervek: Serkenti a sejtregenerációt. Hatékony a porc,- csont,- és fogképzésre. (angolkór, artrózis, ízületi panaszok és törött csontok összeforrasztásánál is segít) Torokcsakra, és nemicsakra szerveire jótékony hatású. Vérnyomáscsökkentő. Növeli az anyagcsere-folyamatot, ezért fogyókúránál tud segíteni.

Webáruház készítés