A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Camino - A lélek utazása

Camino - A lélek utazása
3 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 Ft
Szerző:
Shirley MacLaine

„Azt mondják, hogy a Camino – az út – közvetlenül a Tejút alatt húzódik azon ősrégi vonalak mentén, amelyek afelettük ragyogó csillagrendszerek energiáját tükrözik vissza… A Santiago Camino-t több ezer éve járják szentek, bűnösök, hadvezérek, az élet számkivetettjei, királyok és királynők. Aki vállalkozik rá, az a legmélyebb spirituális értelmet, és a mélyénnel való konfliktusainak megoldásait kutatja.”

Shirley MacLaine utazása két névtelen, kézírásos levéllel kezdődött, melyek arra ösztönözték Shirley-t, hogy járja végig a Santiago de Compostela-i zarándokutat. Ez egy ősi – és a hagyomány szerint varázslatos – zarándokút. Assisi Szent Ferenctől és Nagy Károlytól kezdve Ferdinánd királyon és Izabella királynőn át Dantéig és Chaucer-ig sokan vállalkoztak a csaknem 500 mérföldes út megtételére.

Shirley MacLaine írása valóságos kincs, az elme és a szív páratlan képességét tükrözi. A Camino titokzatos energiája révén megmutatkozó felismerések mérlegelése és boncolgatása közepette végigjárja a Compostelába vezető kimerítő utat, mely fokozatosan egyetemes úttá, a lélek utazásává alakul. Lélegzetelállító látomások és felismerések segítségével Shirley megérti a világegyetem jelentését, bepillantást nyer az emberi genezisbe, a nemi különbségek és a szexualitás lényegébe, meglátja a magasabb szintű szeretet ösvényét.

camino_konyvA szerző:

Shirley MacLaine csaknem négy évtizede kezdett merész vállalkozásába, hogy megossza olvasóival a világ spirituális értelmezése terén szerzett tapasztalatait. Egyszeres Oscar-, háromszoros Emmy- és tízszeres Golden Globe-díjas színésznő, több mint ötven film szereplője, 14 nemzetközi bestseller szerzője – magyarul a Találd meg önmagad, Játék az élet, Benső útjaimon jelent meg.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Méret
  135x205
  ISBN
  978-963-529-184-7
  Kötés
  Keménytáblás
  Oldalak száma
  280
  Cikkszám
  EV-SM-camino
Webáruház készítés