A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Citrin szemcse karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  1 db
22 cm:  1 db
15 cm:  1 db
Citrin szemcse karkötő, gumis
749 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft

Citrin ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) csiszolatlan szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Citrin
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Méret
  17 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  1 db
  22 cm:  1 db
  15 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-cit
  Tömeg
  14 g/db
 • - a „tisztító tűz”

  Segít meglátni az élet örömteli oldalát. Nyitottá és magabiztossá tesz, fejleszti az önkifejezést. Szoros kapcsolatban áll a napfonat-csakrával, életörömöt ad, segíti az önkifejezést, és a befolyásoktól való megszabadulást. Vitalitást ad, dinamikussá tesz, fáradság ellen kiváló. Céltudatossá tesz, motivál az új élmények megszerzésére. Felébreszti a változatosság és az önmegvalósítás iránti igényt. Jó kedélyt, reményt, melegséget és energiát hoz életedbe, könnyűvé teszi a szívet. Növeli az önbecsülést, csökkenti a konokságot. Kiküszöböli a romboló és az önpusztító hajlamot. Segít kiegyensúlyozottnak lenni, enyhíti a hangulatingadozásokat. Aggódás ellen kiváló. Figyelmeztet a közelgő esetleges támadásokra, hogy még idejében felkészülhessünk, és megakadályozhassuk azokat. Öntisztuló képessége van, nem szívja magába a negatív energiákat, hanem elvezeti, és visszajuttatja a feladónak. A gazdagság elősegítése érdekében pénztárcában érdemes hordani.

   

  Szervek: Serkenti az immunrendszert, valamint a gyomor, a lép, és a hasnyálmirigy működést. A cukorbetegséget kezdeti stádiumában enyhítheti. Erősíti az idegeket, jótékonyan hat a vérkeringésre. Méregtelenítő. Anyagcsere, emésztés-javító. Máj, szív, vese, pajzsmirigy, csecsemőmirigy, szem.

Webáruház készítés