A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Csakra fülbevaló, hosszú

Raktárkészlet: orvosi acél:  3 db
Csakra fülbevaló, hosszú
999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft

A csakra-fülbevalódat viseld az egészséged érdekében. 7 féle, a csakráknak megfelelő 6 mm-es valódi ásvány-golyókból készítettem, nikkelmentes ródiumozott vörösréz szerelékkel.

A valódi ásványokból készült csakra-ékszereket úgy hangolom, hogy ideális lesz az energiaáramlás a meridiánjaidon. Neked csak hordanod kell, hogy a bőröddel érintkezzenek. Vegyél fel hozzá egy neked tetsző csakra-harmonizáló karkötőt is.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Alapanyag
  7 ásvány, nikkelmentes szerelék ródiumozott vörösréz
  Hossza
  6 cm
  Ásványok mérete
  6 mm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  orvosi acél:  3 db
  Cikkszám
  LF-csfb-6g-hosszu
  Tömeg
  5 g/db
 • 7. korona-csakra (fejtető-csakra): ezerszirmú, ibolyaszín lótuszvirág
  A fejtető közepén, és felfelé irányul. Kapcsolatunk az Univerzummal, a felsőbb Én képviselője. Isten közelségét, és a világmindenség egységét éljük meg itt.
  Hozzá tartozó szervek: nagyagyat, agykéreg, idegrendszer és a tobozmirigy- az immunredszer működésének szabályozója.
  Hormon: melatonin
  Zavartalan működése esetén könnyűvé válik: az új ismeretek korlátlan befogadása, rendszerezése és tökéletesítése. Az Univerzum törvényeinek összefüggéseinek megértése. A mély igazságok felismerése. A harmónia és a boldogság érzése. Isten részei vagyunk, az egységtudat megélése.
  Működésének zavarát jelzi: a nagyagy betegségei, a migrén, a magas vérnyomás. Ha nem találjuk életünk értelmét, önmagunkat, vagy képtelenek vagyunk az önzetlen szeretetre.
  Ásványai: hegyikristály, ametiszt, citrin, ametrin, szelenit

  6. harmadikszem-csakra (homlok-csakra) : kilencvenhat szirmú, indigókék lótuszvirág
  A két szemöldök között. Az akarat, a tisztánlátás és az intuíció helye. A spirituális fejlődéssel és a bölcsességgel van kapcsolatban, a lét megismerését szolgálja. Összeköt a természetfeletti világgal.
  Hozzá tartozó szervek: a kisagy, a központi idegrendszer, a gerincvelő, az arc, a szemek, az orrjáratok és a melléküregek, a fülek, az agyalapi mirigy a hypofizis („a karmester”).
  Hormon: STH, MSH, prolaktin, TSH, ACTH, FSH, LH, FSH, ICSH, oxitocin, vasopresszin.
  Zavartalan működése esetén könnyűvé válik: az elmélyült gondolkodás. A világ egységének felismerése, valamint annak gyors megértése. A hatodik érzék működtetése.
  Működésének zavarát jelzi: a szembetegségek, a látás,- és hallás panaszok, a magas vérnyomás, a melléküreg és fülgyulladás. Feledékenység. A gondolkodásban és a megértésben fellépő zavarok. Ha csak a kézzelfoghatót, a szemmel láthatót, a „tudományosan„ bizonyíthatót ismeri el igaznak, és mindenre racionális magyarázatot követel.
  Ásványai: ametiszt, azurit, cirkon, lapis-lazurit, szodalit, zafír

  5. torok-csakra: tizenhat szirmú, világoskék lótuszvirág
  A gége alatt. A szellemi szféra kapuja, a lét finomabb síkja felé vezető utat nyitja meg. Ide tartozik a kommunikáció, és az önkifejezés. Akaraterőnk központja is itt van.
  Hozzá tartozó szervek: a száj, a hangképző szervek, a gége, a légcső, a hörgő, a tüdő felső része, a kezek, a nyak, a tarkó, az állkapocs, a fülek, és a pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy.
  Hormon: tiroxin, T3 trijod-tirozin, calcitonin, parathromon.
  Zavartalan működése esetén könnyűvé válik: a belső hangra figyelés, a mely segít határozott bölcs döntéseket hozni. Őszintének lenni magunkhoz és másokhoz is. Vállalni és kimutatni gyengeségeinket. Az önkifejezés, a kreativitás megélése erős fantáziával.
  Működésének zavarát jelzi: a hozzá tartozó szervek betegségei, a gyakori torok, és mandulagyulladás, a rekedtség, a nyelési panaszok, valamint a pajzsmirigy problémák. Ha érzelmeink elfojtása miatt fizikai tünetek is fellépnek, úgy mint pl: elszoruló torok, dadogás vagy egyéb beszédhiba.
  Ásványai: kalcedon, türkiz, lapis-lazurit, akvamarin, krizokolla, opál

  4. szív-csakra: tizenkét szirmú, zöld és rózsaszín lótuszvirág
  A mellkas közepén. Szimbóluma a hatágú csillag: alsó és felső csakrák háromszögeinek összeolvadást jelképezi. A feltétel nélküli szeretetet, a megbocsátást, és a spirituális erők iránti odaadást tükrözi. Az adás-elfogadás egyensúlyáért "felelős".
  Hozzá tartozó szervek: a mellkas, a szív tájéka, a tüdő alsó része, a hát felső része, a vállak, a bőr, a kezek, a vérkeringési rendszer, és a (nyirokrendszert szabályozó és az immunrendszert erősítő) csecsemőmirigy.
  Hormon: thymosin
  Zavartalan működése esetén könnyűvé válik: együttérzőnek, nagylelkűnek, önzetlennek, kedvesnek jószívűnek lenni. Boldogságban élni, melegséget, szeretetet sugározni.
  Működésének zavarát jelzi: szívpanaszok, vérkeringési,- és szívritmus zavar, tüdőbetegségek, az immunrendszer gyengesége, a váll problémái. Depresszió és sírógörcs. Ha szívtelen, érzéketlen lesz, és önző módon, csak a saját akaratának érvényesítésére törekszik. Ha nem képes a szeretet elfogadására, átélésére. Ha egy csalódás után közönyös és érdektelen lesz. A felborult egyensúly betegséghez vezet; mi által képtelen bárkit szeretni.
  Ásványai: aventurin, rózsakvarc, krizopráz, korall, rodonit, rodokrozit, kunzit, smaragd

  3. napfonat-csakra (gyomor-csakra) (solar plexus): tíz szirmú, napsárga lótuszvirág
  A köldök felett két ujjnyival. Az érzelmek helye, kapcsolatunk a külvilággal. Itt vesszük fel a nap energiáját, mely életerővel tölti fel az éteri,- és fizikai testünket is. Egyéniségünket, személyes erőnket képviseli.
  Hozzá tartozó szervek: a hasüreg, a derék, az emésztőrendszer, a gyomor, a máj, az epe, a lép, a mellékvesék, a vegetatív idegrendszer, és a hasnyálmirigy.
  Hormon: glycagon, inzulin, somatostatin.
  Zavartalan működése esetén könnyűvé válik: a békés, harmonikus élet. Az alsó két csakra kreatív energiáinak tudatos irányítása és felhasználása, valamint a felsőbb csakrák szellemi gazdagságának beépítése az anyagi világba.
  Működésének zavarát jelzi: a gyomor, a máj-, és az epehólyag betegségei, a cukorbetegség, az enzimtermelés és az emésztés zavarai. Erős hangulatingadozások, érzelmi kitörések. Ha nem tudjuk helyesen feldolgozni az életeseményeket, a különféle tapasztalatainkat, az érzéseinket, sem a vágyainkat. Ha elveszett a kiegyensúlyozottság, elhagy az erő, oda az életkedv. Ha a siker hajszolása maradt az élet egyetlen célja, mely az örök elégedetlenséget jelenti.
  Ásványai:  citrin, borostyán, tigrisszem, nemes topáz, sárga kalcit

  2. köldök-csakra (nemi,- vagy szex-csakra, szakrális-csakra):  hat szirmú, narancssárga lótuszvirág
  A nemi szervek, és a gyomor között. A kreatív energiát, az érzelmességet, az érzékiséget és a szexualitást képviseli. Az élet élvezésért, a kalandvágyért "felelős".
  Hozzá tartozó szervek: a medence területe, a keresztcsont, az ivarszervek, a prosztata, a herék, petefészkek, a vesék, a húgyhólyag, vastag,- és vékonybél, a vér, az emésztőnedvek és az ivarmirigyek.
  Hormon: ösztrogén és progreszteron, a tesztoszteron
  Zavartalan működése esetén könnyűvé válik: az érzelmek megélése és kimutatása. A nyitottság, és a kreativitás. Az élet szépségeit észrevenni, látszólag minden ok nélkül örülni. A szexualitást, mint teremtő erőt használni.
  Működésének zavarát jelzi: a bél-betegségek, a hólyagpanaszok, a vesebetegségek, a meddőség, a prosztata betegségei, a méh,- és petefészek problémák, a menstruációs zavarok. A szexuális kibillentség, a túlzott nemi vágy éppúgy, mint annak elfojtása. Álmatlanság. Korlátoltság. Halálfélelem.
  Ásványai:  karneol, tűzopál, narancskalcit, narancssárga holdkő, gyöngy

  1. gyökér-csakra (bázis-csakra):  négy szirmú, vörös lótuszvirág
  A gerinc alján, a végbélnyílás és a nemiszerv között lefelé irányul. A földdel, az őseinkkel, a gyökereinkkel való kapcsolódásunk, az anyagi világhoz fűződő viszonyunk helye. Az alapvető fizikai szükségletekkel, a túléléssel áll kapcsolatban.
  Hozzá tartozó szervek: a gerincoszlop, a csontok, a vér, a fogak, a körmök, a lábak, a végbél, a vastagbél, a prosztata, és a mellékvesék.
  Hormon: adrenalin és a noradrenalin, kortizon
  Zavartalan működése esetén könnyűvé válik: magabiztosnak lenni, érezni az életerőt, azt, hogy képesek vagyunk elérni céljainkat. Biztos talajon állni.
  Működésének zavarát jelzi: a bélzavarok, a végbél problémák, az aranyér, a vizelet-visszatartás hiánya, a láb bénulásai, a visszeres láb, a gyenge csontozat, a gyakori csonttörés, az ápolás ellenére is rossz fogazat, a bőrpanaszok. Ha kivörösödik dühében, a méregtől Ha valaki túlságosan anyagi beállítottságú és mindent birtokolni akar, csak önmaga javára cselekszik. Ha túl agresszív vagy túl félénk.
  Ásványai:  vörös-jáspis, mookkait-jáspis, vöröskorall, gránát, hematit, achát, rubin

Webáruház készítés