A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Fekete turmalin díszes fülbevaló

Raktárkészlet: orvosi acél:  1 db
beszúrós:  1 db
Fekete turmalin díszes fülbevaló
 • Fekete turmalin díszes fülbevaló
 • Fekete turmalin díszes fülbevaló
899 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft

Fekete turmalin ásványból csiszolt 8 mm átmérőjű golyóból készítem a fülbevalódat, természetesen nikkelmentes díszítéssel, és szerelékkel.

Használd ki a választás lehetőségét, és kérd olyan alapra szerelve, ami neked a legmegfelelőbb. Az orvosi acél; rozsdamentes acélból készült, teljesen antiallergén. A klipsz és a francia biztonsági kapcsos, valamint a gömb beszúrós fülbevaló alapok ródiumozott antiallergén vörösrézből készültek. A kép segít a döntésben. Fekete turmalin fülbevalód (alaptól függően) kb: 2-3 cm hosszú lesz.

Fekete turmalin fülbevalódat papírra tűzve, celofánba csomagolva kapod kézhez, hogy sérülésmentes tárolást is megoldjuk számodra addig, amig nincs megfelelő állványod.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Turmalin
  Alapanyag
  ásvány, nikkelmentes fém, papír-celofán csomagolás
  Ásványok mérete
  8 mm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  orvosi acél:  1 db
  beszúrós:  1 db
  Cikkszám
  LF-fb-ftur-8g-d
  Tömeg
  5 g/db
 • - a kertek köve

  Harmóniát ad, egységbe rendezi a testet, lelket és szellemet. Türelmet, bölcsességet és kreativitást ad. Erősíti a hűséget, erkölcsöt, igazságszeretetet. Nyugtatja az elme zaklatottságát, javítja az alvás minőségét, és erősíti az álomképeket (ébren is). Eloszlatja a negatív gondolati mintákat, lerombolja a paranoia téveszméit. Fejleszti a logikus, racionális gondolkodást és segít felismerni, kielemezni hibáinkat (fekete). Megszilárdítja az akaratot, vállalkozó kedvűvé, határozottá és céltudatossá tesz. Növeli az önbecsülést, és a koncentrációt, a kifejezőkészséget, valamint az empátiát. Bánat és blokkolt érzelmek oldására javasolt. A bizonytalanság-érzés, és a szexuális problémák csökkentésére alkalmas. Családszeretetre nevel, tanítja a harmonikus együttműködést különféle gondolkodású emberek között, a rugalmasságot az együttéléshez. Családi,- vagy nagyobb csoportok vitának elsimításánál, konfliktusok kezelésében segít. Nyitottá tesz, erősíti a kapcsolatkeresési vágyat és elbűvölővé tesz. A tájékozódás javítására ajánlott. A turmalin szeret a kertben lenni. Általa szólhatunk a „fák szellemeihez”. Hasznosíthatjuk ezt a képességét a növénytermesztésnél.

  Arab vidékeken a Nap kövének tartották, mely óv a rémálmoktól, és szíverősítő hatású.

   

  Szervek: Szív, tüdő, máj, lép, vese, hólyag, hormonok, pajzsmirigy, mellékvese. Immun,- hormon,- nyirok,- emésztő,- és idegrendszer. Csont, bőr, kötőszövet. Anyagcsere és vérkeringés. Termékenység segítő, mensesnél oldja a görcsöt. Serkenti az agyat, a szem és a kéz koordinációját, így segít a diszlexia kezelésénél. A feketeturmalin fájdalomcsillapító és hegtelenítő is. Az égési sérülésekre (indigolit) kék turmalin jó.

  Turmalinkvarc néven illetjük a hegyikristályba zárt (sörl) fekete-turmalintűket, ezért hatása a turmalinéval egyenértékű. Színváltozatainak (melyet alkotóelemeinek összetétele okoz) különféle elnevezései vannak: Drávit: barna-sárga, zöld, szürke. Elbait: minden színű és a színtelen is. Indigolit: kék. Rubellit: vörös, rózsaszín. Verdelit: zöld. Sörl: fekete. Uvit: világostól sötétbarnáig.

Webáruház készítés