A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Fluorit gömbölyített karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  2 db
19 cm:  1 db
22 cm:  1 db
15 cm:  1 db
Fluorit gömbölyített karkötő, gumis
599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft

Fluorit ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) gömbölydedre csiszolt szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Fluorit
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  2 db
  19 cm:  1 db
  22 cm:  1 db
  15 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-flu
  Tömeg
  15 g/db
 • - a „folyékony” erő

  Kreatívvá és találékonnyá tesz, megkönnyíti a gyors gondolkodást. A rendszerezést segíti mind fizikai, mind lelki, mind szellemi síkon, így a gyors tanulást, és az új ismeretek hasznosítását. A félelmek és szorongások oldására, a lelki nyugalom és ellazulás érdekében használjuk. Tisztít, és stabilizál. Legyőzi a káoszt, újjászervezi a fizikai, az érzelmi és a szellemi testet. Földeli és egyesíti a spirituális energiát. Erősíti az előítéletektől mentes tárgyilagosságot, és a befolyásoktól való elhatárolódást. Fokozza az igazságérzetet és az intuitív képességet, megnyitja a tudatalatti kapuját. Feloldja a megmerevedett viselkedésmintákat, tágítja a nézőpontot. Növeli a magabiztosságot, ügyességet. Elektroszmog ellen is hatásos.

   

  Szervek: Természetes gyógyító, fájdalomcsillapító (pl: reuma, övsömör tüneteinek enyhítése). Tüdő és légutak, máj, idegek, ízületek, fogak, csontok, gerinc, orr,-arc,-homloküreg, fülek. Bőr,- és nyálkahártya regeneráló. Gyulladások és fertőzések ellen, valamint végtagzsibbadásra ajánlott. Duzzanatok és sebek gyógyítója. Oldja a feszültséget, mozgékonnyá tesz, így ízületi panaszokra jótékony hatású (köszvény, ízületi gyulladás). Allergia ellen is használható.

Webáruház készítés