A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Füstkvarc gömbölyített karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  2 db
19 cm:  1 db
22 cm:  1 db
15 cm:  1 db
Füstkvarc gömbölyített karkötő, gumis
699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft

Füstkvarc ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) gömbölydedre csiszolt szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Füstkvarc
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  2 db
  19 cm:  1 db
  22 cm:  1 db
  15 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-fkv
  Tömeg
  18 g/db
 • - a „sötét kristály”

  Szerencsétlenség elleni védelmező hírében áll, ezért régen még a katonák is maguknál hordát. Keresztet is csiszoltak belőle a baj elkerülése érdekében viselték. Ellenállóvá tesz a stresszel szemben, erősíti a nyugalmat és a megértést. Segít megválni a régi mintáktól, és a negatív gondolatoktól, feloldja az érzések és a gondolatok ellentmondásait. Megkönnyíti a neheztelés, a harag a félelem és a bűntudat elengedését. Depresszió oldására használható. A meditáció alatt emeli a rezgésszintet, felerősíti a belső látást, a médiumi képességeket. Intenzívebbé teszi az álmokat, enyhíti a rémálmokat. Fokozza a koncentrációt, és áthidalja a kommunikációs nehézségeket. Erősíti a terhelhetőséget, a reális gondolkodást, és a lelkiismeretességet. A szívós kitartást és a türelmet testesíti meg. Segít két lábbal szilárdan állni a talajon.

   

  Szervek: Görcsoldó, fájdalomcsillapító. Szív, nemi-szervek, termékenység, vese, mellékvese, hasnyálmirigy, kötőszövet, csípő és láb. Jó alacsony vérnyomásra, és hormon-szabályzó is. Migrénes fejfájás, valamint háti panaszok esetén kiváló hatású. Erősíti az idegeket és véd a sugárzás hatásaitól.

Webáruház készítés