A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Gránát gömbölyített karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  2 db
19 cm:  2 db
22 cm:  1 db
15 cm:  1 db
Gránát gömbölyített karkötő, gumis
599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft

Sötét bordó almandin gránát ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) gömbölydedre csiszolt szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Gránát
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  2 db
  19 cm:  2 db
  22 cm:  1 db
  15 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-gr
  Tömeg
  15 g/db
 • - az álmodozó

  Önbizalmat, bátorságot és életerőt, vitalitást ad. Felgyújtja a belső tüzet, hogy ezt a hajtóerőt az örömteli cselekedetek érdekében használjuk. Szenvedélyessé, lendületessé tesz, feloldja a felesleges tabukat, így segíti a kiegyensúlyozott szexuális életet. A kilátástalannak tűnő válsághelyzetekben is elég erőt ad, hogy problémát feladatnak lásd és meg tudd oldani. Segíti az önmegvalósítást. Tágítja a nézőpontot, így az egyénin túl, a közösség érdekeit is megláthatjuk. Depresszió oldására, és a fantázia élénkítésére is alkalmas, valamint bosszúság ellen, és lidérces álmok megszüntetésére. Ha sikerül vele összehangolódnunk; képes figyelmeztetni a közelgő veszélyekre. Regeneráló hatású kő, segít az elavult élethelyzetek megváltoztatásában. Feloldja a gátló szokásokat, viselkedés,- és gondolatmintákat, hogy új életet kezdhess. A középkori legendák szerint e kő világít a sötétben, azonban ezt a mondatot átvitt értelemben kell érteni. A gránátok fényt és reményt hoznak életünk kilátástalan helyzeteibe. A nehéz feladatok felvállalásához és teljesítéséhez kiválóan alkalmas. A harcosok amulettként viselték, vagy pajzsukba rakatták, hogy védelmezze őket, valamint szerencsét és gazdagságot hozzon számukra.

   

  Szervek: Szív, máj, vese, bőr, csontok. Reumás problémákra jótékony hatású. Az energetikai blokkokat oldja, serkenti az anyagcserét, méregtelenít, és erősíti az immunrendszert, a tápanyagfelvételt a belekben. Gyorsítja a sebek gyógyulását. Jó a vérkeringésre, melyet tisztít is.

Webáruház készítés