A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Hópehely-obszidián szemcse karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  1 db
19 cm:  2 db
22 cm:  1 db
15 cm:  1 db
Hópehely-obszidián szemcse karkötő, gumis
449 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 Ft

Hópehely obszidián ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) csiszolatlan szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a védelmező amulett karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Obszidián
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  1 db
  19 cm:  2 db
  22 cm:  1 db
  15 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-hoob
  Tömeg
  14 g/db
 • - amulett

  Negatív energiák elleni védelmező kő. Segít a rögzült régi, idejétmúlt minták megváltoztatásában, hisz visszatükrözi hibáinkat, és segít árnyoldalunk elfogadásában, valamint a megszállítottság és a rögeszmék leküzdésében. Képessé tesz, hogy rátaláljunk – a szükséges irányváltások után – az utunkra. Oldja a félelmeket, valamint a sokk és trauma okozta blokkokat is. Felerősíti az érzékeket, és az értelmet. Segíti a tisztánlátást, aktiválja a tudatfelettinket, és elfojtott énünket. Megnyitja az utat lelkünk mélyébe, megtisztítja az elmét. Meditációhoz javasolt, mágikus, mély, az evolúció valamennyi emlékét őrzi. Segít megszüntetni az energiaáramlás blokkjait, elvezeti a stresszt, nyugtat. Ásatások bizonyítják, hogy az emberiség ősidők óta használja mágikus célokra, valamint az első pengéi és fegyverei is obszidiánból készültek. A kőkorban kultikus, az ókorban démonűző, a középkorban gyógyító eszközként használták. Azték papok obszidián-tükörből jósoltak.

  Ezeket és ezen felül tudja még a hópehely-obszidián: Gyengéd energiája lecsillapít, és segít felismerni a tévedéseinket, viselkedésmintáinkat.

   

  Szervek: Vérellátás fokozására (hideg végtagok felmelegítése), emésztés javítására. Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, vérzéscsillapító. Feszültség, energetikai blokk és fájdalom oldására, valamint érszűkület kezelésre is hatékony.

Webáruház készítés