A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Jáde szemcse karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  1 db
19 cm:  2 db
21 cm:  1 db
Jáde szemcse karkötő, gumis
449 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 Ft

Halványzöld jáde ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) csiszolatlan szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Jáde
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  1 db
  19 cm:  2 db
  21 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-jad
  Tömeg
  15 g/db
 • - a bölcsesség köve

  Amerikában és Ázsiában is több ezer éve alkalmazzák e vese gyógyítójaként. Kínában amuletteket készítettek belőle, hogy szerencsét hozzon viselőjének. Az arany középút, vagyis az egyensúly megtalálását és megtartását segíti. A helyzettől függően nyugtat, vagy aktivál. A szeretet érzését sugározza, valamint bölcsességet és bátorságot ad. Támogatja önmegvalósítási törekvéseinket, és az új ötleteink megvalósításához szükséges tettvágyat is fokozza. Élénkíti a belső képeket és az álmokat, valamint segíti a múlt életbe történő betekintést. A hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott, boldog, békés élet érdekében használjuk. Depresszió és elégedetlenség ellen való. Vonzza a jó szerencsét és a barátságot, valamint a hűséget. A negatív erők támadásaitól véd. Hosszú utazások alkalmával érdemes védelmezőként magunknál tartani.

   

  Szervek: Szív, máj, lép. Serkenti a vese, mellékvese működését és az immunrendszert. Víz-, só- és savbázis háztartás, valamint vérkeringés és anyagcsere javító. Pajzsmirigy, csecsemőmirigy, szem, csípő, nyakcsigolyák.

Webáruház készítés