A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Jáspis gömbölyített karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  2 db
19 cm:  2 db
22 cm:  1 db
15 cm:  1 db
Jáspis gömbölyített karkötő, gumis
599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft

Vörös jáspis ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) gömbölydedre csiszolt szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Jáspis
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Méret
  17 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  2 db
  19 cm:  2 db
  22 cm:  1 db
  15 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-jas
  Tömeg
  15 g/db
 • - az erő köve

  Valódi jáspisból az ókori Egyiptomban készítettek szkarabeusz formájú amuletteket, és a középkor Európájában a harcosok köve volt, ma is használjuk a bátorság növelése érdekében. Becsületesség, tisztesség, egyenesség jellemeznek, ha jáspist viselsz. Bátorságot és erőt ad, - a kellemetlen feladatok elvégzéséhez is. Küzdő szellemű akaraterőt (vörös) és kitartás (sárga), valamint konfliktusvállalási (vörös),- és önvédelmi készséget (zöld) nyerhetünk belőle. A vörös harcossá, a sárga nyugodttá, a zöld kiegyensúlyozottá tesz. Használjuk az együttérzés, megértés növelése érdekében. Félelmek, fóbiák és túlérzékenység ellen, mert a reakciók feletti uralmunkat segíti. Fejleszti a kreativitást, a fantáziát és az ötletek megvalósítását is.

   

  Szervek: Növelik az ellenálló-képességünket a környezeti hatásokkal szemben (sugárzás, méreg). Emésztési,- és gyomorpanaszok, valamint nemi szervek betegségeire alkalmasak. Ezen túl a zöld méregtelenítő és gyulladásgátló hatású, a sárga erősíti az immunrendszert, a vörös pedig a vér,- és energiakeringést.

Webáruház készítés