A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Kalcedon gömbölyített karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  2 db
19 cm:  1 db
Kalcedon gömbölyített karkötő, gumis
699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft

Gyönyörű kék kalcedon ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) gömbölydedre csiszolt szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Kalcedon
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Méret
  17 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  2 db
  19 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-kal
  Tömeg
  14 g/db
 • - a szónokok köve

  A kék kalcedon a vizet és a levegőt jelképezte az ókorban, ezért a kommunikáció támogatójaként a "szónokok kövének" tartották. Segíti a diplomatikus kommunikációt (a hallgatás-megértés és a beszéd egyensúlyát), a torokcsakra megfelelő működését. Az új helyzetekhez való alkalmazkodásunkat, és az új ötletek iránti nyitottságunkat erősíti. Ráébreszti tudatunkat az érzéseink, a vágyaink és a szükségleteink fontosságára. Fokozza a kreativitást és megszünteti a stresszt. A higgadtság, a kiegyensúlyozottság, a nyugalom érdekében (vizsgadrukk esetén) használjuk. Előadás, vagy iskolai felelés megsegítésére alkalmas. Emlékezetjavító hatása is van. Öngyógyító képességünket fokozza. Az öröm, és a pozitív életszemlélet, valamint az akaraterő, és önzetlenség növelését szolgálja. Megszűri a negatív energiákat, és visszajuttatja a kibocsájtónak. Időjárás befolyásolására, valamint megfázás, frontérzékenység gyógyítására és a keringés javítására alkalmazták.

   

  Szervek: Szív, tüdő, lép. Erősíti az immunrendszert és a belső elválasztású mirigyek működését, valamint az inzulintermelést, így a cukorbetegség korai szakaszában még tud segíteni. Légúti megbetegedések, frontérzékenység, szem (zöldhályog),- és fül, valamint egyensúly-problémák esetén alkalmazzuk. Gyulladásgátló, hűsítő hatású. Vérnyomás,- és hőemelkedés csökkentésére is jó. Fokozza a keringések áramlásait, így lohasztja a vizesedést (ödéma). A hüvelyflórát erősíti, ezzel véd a gombás fertőzések ellen. Szoptatós anyáknál segíti a tejképzést.

Webáruház készítés