A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Karneol gömbölyített karkötő, gumis

Raktárkészlet: 17 cm:  2 db
19 cm:  2 db
21 cm:  1 db
22 cm:  1 db
15 cm:  1 db
Karneol gömbölyített karkötő, gumis
599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft

Karneol ásvány szabálytalan (kb. 0,5-1 cm méretű splitter/chips) gömbölydedre csiszolt szemekből fűzöm ( a tartósság érdekében) dupla gumira a karkötődet, az általad választott méretre.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Karneol
  Alapanyag
  ásvány, fűzőgumi
  Méret
  17 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  17 cm:  2 db
  19 cm:  2 db
  21 cm:  1 db
  22 cm:  1 db
  15 cm:  1 db
  Cikkszám
  LF-gk-kar
  Tömeg
  13 g/db
 • - a vidámság köve

  Kitartást, erőt és kreativitást ad a mindennapok nehézségeinek gyakorlatias megoldásához, valamint a megkezdett feladatok befejezéséhez. Erősíti a realitásérzéket, így segítve a zavarodottság érzés megszüntetésében. Stresszoldó. Depresszió, apátia és szellemi tompultság ellen való. Felébreszti adottságainkat, és ösztönös irányítással szolgál megérzéseink használatánál. Segíti az önelfogadást, egyéniségünk megértését. A kreativitás és érzékibbé válás erősítésére, valamint a koncentráció és elmélyülés segítésére használjuk. Segít a környezetünkben élőkre figyelni, és kitágítani a gondolkodásmódunkat. Megvéd a pszichés támadásoktól, és visszafordítja a negatív energiákat a feladónak.

  Egyiptomi sírokban a holtak védelmét biztosították vele. Középkori feljegyzések szerint haragosság és fejfájás ellen alkalmazták.

   

  Szervek: Az amerikai indiánok ősi orvossága. Javítja a vérképet, mert a vitamin,- ásványi,- és tápanyag felvételét és hasznosítását segíti. Serkenti az anyagcserét. Reuma, ízületi gyulladások, idegfájdalmak esetén hasznos. Meddőség és impotencia ellen is alkalmas.

Webáruház készítés