A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


NYILAS kulcstartó, Szodalit

NYILAS kulcstartó, Szodalit
 • NYILAS kulcstartó, Szodalit
 • NYILAS kulcstartó, Szodalit
849 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft

Minden zodiákus jegy számára több féle ásvány is rendelkezésre áll segítőként, mivel a napjegyeden kívül a születésed pillanatában jelen volt az égbolton a hold, szaturnusz, mars, vénusz, stb, és ezek is fontos hatást gyakorolnak az életedre. Ettől leszünk egyéniségek. :)

A SKORPIÓ jegyhez tartozó sok ásvány közül itt a szodalit ásványból készült kulcstartót választhatod. A celofánba csomagolt papír-kártyán a zodiákus kulcs-szavait, bolygóját és összes ásványát megtalálod. (ezeket az ásványokat is beszerezheted, hogy teljes legyen a készleted)

A szabálytalan formára csiszolt, 2 – 3 cm méretű kavics formájú szodalit ásványból készített karabíneres kulcstartó nagyszerű ajándék gyereknek, felnőttnek, férfinak vagy nőnek is. Az ásványok felülete szépen csiszolt, de a természet lenyomatai - felületi "hibák" képében - meglátszódhatnak. A kétkomponensű ragasztóval rögzített fémalkatrészek antiallergén bevonatúak, a kulcstartó karabiner része tartós anyag. A kulcstartó alkatrészekkel együtt kb 9-10 cm hosszú. A fénykép illusztráció, mivel minden darab egyedi, így a postázott termék picit eltér a képen bemutatottól.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Szodalit
  Alapanyag
  ásvány, nikkelmentes fém
  Hossza
  8-9 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Cikkszám
  LF-kt-nyil-szod
  Tömeg
  25 g/db
 • - az igazság köve

  Erősíti az igazságkeresést, hogy választ kapjunk kérdéseinkre; "ki vagyok én?", mi az igaz valóm? Segít, hogy különbséget tudjuk tenni az „én igazságom” és a „mások igazsága” között. Feltárja rejtett Énünket, segít felismerni és ítélkezés-mentesen elfogadni magunkat. Csillapít és tisztít, álmatlanság ellen is használhatjuk. Fokozza a tudatosságot. Erősíti a szabadság iránti vágyat, és megszabadít a dogmák, szabályok nyomásától. Előző életek kutatását, és a régi hibákból való tanulásunkat segíti. Bűntudat, félelmek, szorongások, pánik oldásához használjuk. Segít hűnek maradni önmagunkhoz, a fejlődésünket gátló viselkedésmintákat szünteti meg. Az élet szeretetére sarkall. Eloszlatja a zűrzavart, módot ad rá, hogy az egyetemes törvények ösztönző, érthető, könnyű módon jussanak be elménkbe és testünkbe.

   

  Szervek: Vér, tobozmirigy, anyagcsere, nyirokrendszer. A torok és nemicsakra környékének szervei. Használjuk torok, gégefő és hangszalagok panaszai, valamint rekedtség esetén. Hűsítő hatású, vérnyomáscsökkentő, és szabályozza a szervezet folyadékfelvételét.

Webáruház készítés