A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


SKOPRIÓ kulcstartó, Obszidián

Raktárkészlet: 2 db
SKOPRIÓ kulcstartó, Obszidián
 • SKOPRIÓ kulcstartó, Obszidián
 • SKOPRIÓ kulcstartó, Obszidián
849 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft

Minden zodiákus jegy számára több féle ásvány is rendelkezésre áll segítőként, mivel a napjegyeden kívül a születésed pillanatában jelen volt az égbolton a hold, szaturnusz, mars, vénusz, stb, és ezek is fontos hatást gyakorolnak az életedre. Ettől leszünk egyéniségek. :)

A SKORPIÓ jegyhez tartozó sok ásvány közül itt a obszidián ásványból készült kulcstartót választhatod. A celofánba csomagolt papír-kártyán a zodiákus kulcs-szavait, bolygóját és összes ásványát megtalálod. (ezeket az ásványokat is beszerezheted, hogy teljes legyen a készleted)

A szabálytalan formára csiszolt, 2 – 3 cm méretű kavics formájú obszidián ásványból készített karabíneres kulcstartó nagyszerű ajándék gyereknek, felnőttnek, férfinak vagy nőnek is. Az ásványok felülete szépen csiszolt, de a természet lenyomatai - felületi "hibák" képében - meglátszódhatnak. A kétkomponensű ragasztóval rögzített fémalkatrészek antiallergén bevonatúak, a kulcstartó karabiner része tartós anyag. A kulcstartó alkatrészekkel együtt kb 9-10 cm hosszú. A fénykép illusztráció, mivel minden darab egyedi, így a postázott termék picit eltér a képen bemutatottól.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Obszidián
  Alapanyag
  ásvány, nikkelmentes fém
  Hossza
  8-9 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  LF-kt-skor-obsz
  Tömeg
  25 g/db
 • - amulett

  Negatív energiák elleni védelmező kő. Segít a rögzült régi, idejétmúlt minták megváltoztatásában, hisz visszatükrözi hibáinkat, és segít árnyoldalunk elfogadásában, valamint a megszállítottság és a rögeszmék leküzdésében. Képessé tesz, hogy rátaláljunk – a szükséges irányváltások után – az utunkra. Oldja a félelmeket, valamint a sokk és trauma okozta blokkokat is. Felerősíti az érzékeket, és az értelmet. Segíti a tisztánlátást, aktiválja a tudatfelettinket, és elfojtott énünket. Megnyitja az utat lelkünk mélyébe, megtisztítja az elmét. Meditációhoz javasolt, mágikus, mély, az evolúció valamennyi emlékét őrzi. Segít megszüntetni az energiaáramlás blokkjait, elvezeti a stresszt, nyugtat. Ásatások bizonyítják, hogy az emberiség ősidők óta használja mágikus célokra, valamint az első pengéi és fegyverei is obszidiánból készültek. A kőkorban kultikus, az ókorban démonűző, a középkorban gyógyító eszközként használták. Azték papok obszidián-tükörből jósoltak.

  Ezeket és ezen felül tudja még a hópehely-obszidián: Gyengéd energiája lecsillapít, és segít felismerni a tévedéseinket, viselkedésmintáinkat.

   

  Szervek: Vérellátás fokozására (hideg végtagok felmelegítése), emésztés javítására. Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, vérzéscsillapító. Feszültség, energetikai blokk és fájdalom oldására, valamint érszűkület kezelésre is hatékony.

Webáruház készítés