A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


HALAK jegy horoszkóp kristály-csomag, bőr szütyőben, kártyával

Raktárkészlet: 3 db
HALAK jegy horoszkóp kristály-csomag, bőr szütyőben, kártyával
1 949 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft

Tökéletes ajándék. Korra, nemre való tekintet nélkül ajánlom mindenkinek a Horoszkóp-Kristályokat valódi bőr-szütyőben, a jegyhez tartozó kártyával, mely tartalmazza a zodiákus legfőbb jellemzőit. (Elemét, bolygóját, szerencseszámát- és napját, stílusát, kulcsszavait, jelmondatát, ideális társát, testrészeit, foglalkozásait, hobbíjait, sportjait, önvédelmi stratégiáját, problémakezelési módját, tanulási feladatát, színeit, ízeit, formáit, alakmait, anyagait, virágait, fáit, bokrait, gyümölcseit, zöldségeit, fűszereit, gyógynövényeit, állatait, ásványait, köveit, tájait, járműveit, lakóstílusát, betegségeit, valamint az e jegyben született néhány híres ember nevét.)

V.I.P. törzsvásárlóknak AKCIÓS ÁRON!!! (Lépj be a fiókodba, és meglátod a kedvezményes áraidat.)

A HALAK szülötteknek ametiszt, jáspis és szodalit ásványokat csomagoltunk a valódi bőr szütyőbe. A jegyhez tartozó, vagy más ásvánnyal bővítheted ezt a készletet.

HALAK jegy egyéb ásványai: ametiszt, akvamarin, jade, amazonit, hegyikristály, heliotrop, hematit, holdkő, jáspis, korall, lapis-lazurit, opál, smaragd, szodalit, türkiz, zafír - ezeket az ásványokat is beszerezheted, hogy teljes legyen a készleted.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Ametiszt, Jáspis, Szodalit
  Alapanyag
  Valódi bőr szütyő, A/5 papírkáryta
  Méret
  11*15 cm
  Átmérő
  12 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  3 db
  Cikkszám
  LF-horiko-halak
  Tömeg
  45 g/db
 • - a spiritualitás köve

  Emeli az alacsony rezgésszámú energiákat. A spiritualitás színét viselő ametiszt segíti a koncentrálást, a meditálást, az önmagunkba való elmélyülést, így megtalálva a belső békénket és a bölcsességet. Javítja az alvás minőségét, valamint a memóriát, és vitalitást is ad. Párna alá helyezve, alvás közben elősegíti az asztrális utazást és az intuitív álmokat, hogy a feldolgozatlan problémákat megoldhassuk. Erősíti a tudatosságot és a józan gondolkodást, ezáltal az élmények, tapasztalatok feldolgozását. (jónak és rossznak ítélteket egyaránt) Segít feloldani a blokkokat és a szenvedélyek befolyását. Erősíti az éberséget, az igazságérzetet, az ítélőképességet, a tisztességet és a becsületességet, valamint a jóság és szeretet érzését. Kapcsolódik hozzá a termékenység, az új ötletek születése. Növeli az akaraterőt, az önbizalmat, és az önbecsülést. Az ametiszt enyhíti a bizonytalanság-érzetet. A józan észre térítő hatása miatt már az ókorban is nagy becsben tartották, majd a középkorban újabb hasznos tulajdonságait fedezték fel; pl. hogy elűzi a rémálmokat, a gonosz gondolatokat, és még bőrbetegségeket is gyógyít.

   

  Szervek: Lép-hasnyálmirigy, pajzsmirigy, tobozmirigy, agyalapi-mirigy. Hormon,- és immunrendszer. Fájdalomcsillapító, stresszoldó. Magas vérnyomás csökkentésére. Sérülések, zúzódások gyors gyógyítója. Idegi,- tüdő,- légúti,- és bőrproblémákra, (pl. furunkulus) is jó hatással van. A vastagbél vízvisszaszívását segíti, és a bélflórát is szabályozza.

 • - az erő köve

  Valódi jáspisból az ókori Egyiptomban készítettek szkarabeusz formájú amuletteket, és a középkor Európájában a harcosok köve volt, ma is használjuk a bátorság növelése érdekében. Becsületesség, tisztesség, egyenesség jellemeznek, ha jáspist viselsz. Bátorságot és erőt ad, - a kellemetlen feladatok elvégzéséhez is. Küzdő szellemű akaraterőt (vörös) és kitartás (sárga), valamint konfliktusvállalási (vörös),- és önvédelmi készséget (zöld) nyerhetünk belőle. A vörös harcossá, a sárga nyugodttá, a zöld kiegyensúlyozottá tesz. Használjuk az együttérzés, megértés növelése érdekében. Félelmek, fóbiák és túlérzékenység ellen, mert a reakciók feletti uralmunkat segíti. Fejleszti a kreativitást, a fantáziát és az ötletek megvalósítását is.

   

  Szervek: Növelik az ellenálló-képességünket a környezeti hatásokkal szemben (sugárzás, méreg). Emésztési,- és gyomorpanaszok, valamint nemi szervek betegségeire alkalmasak. Ezen túl a zöld méregtelenítő és gyulladásgátló hatású, a sárga erősíti az immunrendszert, a vörös pedig a vér,- és energiakeringést.

 • - az igazság köve

  Erősíti az igazságkeresést, hogy választ kapjunk kérdéseinkre; "ki vagyok én?", mi az igaz valóm? Segít, hogy különbséget tudjuk tenni az „én igazságom” és a „mások igazsága” között. Feltárja rejtett Énünket, segít felismerni és ítélkezés-mentesen elfogadni magunkat. Csillapít és tisztít, álmatlanság ellen is használhatjuk. Fokozza a tudatosságot. Erősíti a szabadság iránti vágyat, és megszabadít a dogmák, szabályok nyomásától. Előző életek kutatását, és a régi hibákból való tanulásunkat segíti. Bűntudat, félelmek, szorongások, pánik oldásához használjuk. Segít hűnek maradni önmagunkhoz, a fejlődésünket gátló viselkedésmintákat szünteti meg. Az élet szeretetére sarkall. Eloszlatja a zűrzavart, módot ad rá, hogy az egyetemes törvények ösztönző, érthető, könnyű módon jussanak be elménkbe és testünkbe.

   

  Szervek: Vér, tobozmirigy, anyagcsere, nyirokrendszer. A torok és nemicsakra környékének szervei. Használjuk torok, gégefő és hangszalagok panaszai, valamint rekedtség esetén. Hűsítő hatású, vérnyomáscsökkentő, és szabályozza a szervezet folyadékfelvételét.

Webáruház készítés