A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


KOS jegy horoszkóp kristály-csomag, bőr szütyőben, kártyával

Raktárkészlet: 2 db
KOS jegy horoszkóp kristály-csomag, bőr szütyőben, kártyával
 • KOS jegy horoszkóp kristály-csomag, bőr szütyőben, kártyával
1 949 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft

Tökéletes ajándék. Korra, nemre való tekintet nélkül ajánlom mindenkinek a Horoszkóp-Kristályokat valódi bőr-szütyőben, a jegyhez tartozó kártyával, mely tartalmazza a zodiákus legfőbb jellemzőit. (Elemét, bolygóját, szerencseszámát- és napját, stílusát, kulcsszavait, jelmondatát, ideális társát, testrészeit, foglalkozásait, hobbíjait, sportjait, önvédelmi stratégiáját, problémakezelési módját, tanulási feladatát, színeit, ízeit, formáit, alakmait, anyagait, virágait, fáit, bokrait, gyümölcseit, zöldségeit, fűszereit, gyógynövényeit, állatait, ásványait, köveit, tájait, járműveit, lakóstílusát, betegségeit, valamint az e jegyben született néhány híres ember nevét.)

A KOS szülötteknek gránát, hematit és jáspis ásványokat csomagoltunk a valódi bőr szütyőbe. A jegyhez tartozó, vagy más ásvánnyal bővítheted ezt a készletet.

KOS jegy egyéb ásványai: ametiszt, gránát, hegyikristály, hematit, holdkő, jáspis, karneol, lapis-lazurit, rodokrozit, rubin, szodalit, turmalin - ezeket az ásványokat is beszerezheted, hogy teljes legyen a készleted.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Gránát, Hematit, Jáspis
  Alapanyag
  Valódi bőr szütyő, A/5 papírkáryta
  Méret
  11*15 cm
  Átmérő
  12 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  LF-horiko-kos
  Tömeg
  45 g/db
 • - az álmodozó

  Önbizalmat, bátorságot és életerőt, vitalitást ad. Felgyújtja a belső tüzet, hogy ezt a hajtóerőt az örömteli cselekedetek érdekében használjuk. Szenvedélyessé, lendületessé tesz, feloldja a felesleges tabukat, így segíti a kiegyensúlyozott szexuális életet. A kilátástalannak tűnő válsághelyzetekben is elég erőt ad, hogy problémát feladatnak lásd és meg tudd oldani. Segíti az önmegvalósítást. Tágítja a nézőpontot, így az egyénin túl, a közösség érdekeit is megláthatjuk. Depresszió oldására, és a fantázia élénkítésére is alkalmas, valamint bosszúság ellen, és lidérces álmok megszüntetésére. Ha sikerül vele összehangolódnunk; képes figyelmeztetni a közelgő veszélyekre. Regeneráló hatású kő, segít az elavult élethelyzetek megváltoztatásában. Feloldja a gátló szokásokat, viselkedés,- és gondolatmintákat, hogy új életet kezdhess. A középkori legendák szerint e kő világít a sötétben, azonban ezt a mondatot átvitt értelemben kell érteni. A gránátok fényt és reményt hoznak életünk kilátástalan helyzeteibe. A nehéz feladatok felvállalásához és teljesítéséhez kiválóan alkalmas. A harcosok amulettként viselték, vagy pajzsukba rakatták, hogy védelmezze őket, valamint szerencsét és gazdagságot hozzon számukra.

   

  Szervek: Szív, máj, vese, bőr, csontok. Reumás problémákra jótékony hatású. Az energetikai blokkokat oldja, serkenti az anyagcserét, méregtelenít, és erősíti az immunrendszert, a tápanyagfelvételt a belekben. Gyorsítja a sebek gyógyulását. Jó a vérkeringésre, melyet tisztít is.

 • - „vérkő”

  Stresszoldó energiakő. Erősíti a helyes Én-tudatot, az akaraterőt, és tudatosítja a valós vágyainkat. Védőburkot épít körénk, mely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban élni, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. Megszabadít a rögzült rossz szokásoktól, függőségektől, a túlzásoktól (evés-ivás), és a kényszeres viselkedéstől. Fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, ezáltal javítva az életminőségünkön. Mivel serkentő hatású, így pihenés alkalmával, valamint gyulladás esetén nem ajánlott a használata.

  "Vérkő" nevét gyógyító hatásának köszönheti, mert már az ókori Egyiptom és Babilónia földjén is használták vérképző és vérzéscsillapítóként. Másik oka ennek az elnevezésnek, hogy a vas vízben rozsdásodik, és így vörösre festi a vizet, mintha vérezne a kristály.

   

  Szervek: Vese, tüdő, máj, lép, szem, vérkeringés. Serkenti a vasfelvételt (a vékonybélben) és a vörös vértestek képződését, így a szervezet oxigénellátását, a vérképet és májfunkciót javítja. Égési sérülésekre használjuk, valamint visszerek, aranyér és lábdagadás ellen. Segít a rendszertelen menstruáció és a rossz vérkeringés, valamint a vérnyomás helyreállításában. Gyulladás esetén nem ajánlott a viselése, mert aktiváló hatása van.

 • - az erő köve

  Valódi jáspisból az ókori Egyiptomban készítettek szkarabeusz formájú amuletteket, és a középkor Európájában a harcosok köve volt, ma is használjuk a bátorság növelése érdekében. Becsületesség, tisztesség, egyenesség jellemeznek, ha jáspist viselsz. Bátorságot és erőt ad, - a kellemetlen feladatok elvégzéséhez is. Küzdő szellemű akaraterőt (vörös) és kitartás (sárga), valamint konfliktusvállalási (vörös),- és önvédelmi készséget (zöld) nyerhetünk belőle. A vörös harcossá, a sárga nyugodttá, a zöld kiegyensúlyozottá tesz. Használjuk az együttérzés, megértés növelése érdekében. Félelmek, fóbiák és túlérzékenység ellen, mert a reakciók feletti uralmunkat segíti. Fejleszti a kreativitást, a fantáziát és az ötletek megvalósítását is.

   

  Szervek: Növelik az ellenálló-képességünket a környezeti hatásokkal szemben (sugárzás, méreg). Emésztési,- és gyomorpanaszok, valamint nemi szervek betegségeire alkalmasak. Ezen túl a zöld méregtelenítő és gyulladásgátló hatású, a sárga erősíti az immunrendszert, a vörös pedig a vér,- és energiakeringést.

Webáruház készítés