A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Fórum


Az ásványoknak tényleg van gyógyító ereje? Neked mi a tapasztalatod?
(1.) Martin Mártonné
2018.04.27 10:51
Kedves Gabika!

Mint az előző levelemben már elkezdtem írni a kövek gyógyító erejének tapasztalatait , most folytatnám és ha ezen a helyen nem okoz problémát akkor itt folytatnám a továbbiakban.
(2.) Martin Mártonné
2018.04.27 10:51
Kedves Gabika!

Mint az előző levelemben már elkezdtem írni a kövek gyógyító erejének tapasztalatait , most folytatnám és ha ezen a helyen nem okoz problémát akkor itt folytatnám a továbbiakban.
(3.) Martin Mártonné
2018.04.27 18:32
Gabikám ! azt hiszem valamit nem jól csináltam mert még folyamatban voltam a levélírás elején és befejezettként elvitte a rendszer. No akkor folytatnám, mert nagyon sok tapasztalatot szereztem úgy a marokkövek, ásványékszerek, mint az elixírek terén
Nem tudom mennyi az a levélhossz amit a rendszer elfogad én mindenesetre amíg hagy írni addig folytatom, merthogy érthető legyen muszáj hosszan leírni.

Az előbb már leírtam, hogy hogyan használom a marokköveket, ásvány ékszereket és az elixírt.
Tapasztalatom, hogy a különböző helyzetekre, pl. ami állandó jelleggel létezik, a magas vérnyomásra karkötőként használom a lápislazulint, szív erősítésre, vérkeringésre, akvamarin, hegyikristály, rózsakvarc, amesztin, stb. váltakozva, de egyszerre csak öt karkötőt. Ezt azért emelem ki mivel közvetlen a bőrrel érintkezve fejrik ki a hatásukat. Aztán vannak csodás nyakláncaim medálokkal pl. citrin, ametrin, kagyló gyönggyel, stb, és nem utolsó sorban csodás ezüst foglalatban smaragd medálom amivel a 80. születésnapomra leptem meg magamat, Mivel Bika jegyben születtem örökös vágyam volt egy smaragd medál, de soha nem beszéltem róla, hogy na okozzak a környezetemnek gondot a vágyaim "esetleges" teljesítésében-. Aztán mikor "szerelembe estem" az ásványok, kristályok világába és találkoztam a fent említett medállal elérhető áron, azonnal megrendeltem magamnak. Azóta is egyfolytában "imádjuk egymást"

Most ismét elrontottam. Véletlenül kitöröltem az a lényeget, amiben előre hozva a legujabb sikerélményemet amikor komoly bajtól sikerült m azt hiszem megszabadulnom, de újra írni most nincs "erőm", holnap újra írok ide, de majd vigyázok ne rontsam el. Hiába ez a kor, mindent erre fogok.

Addig is jó éjszakát kívánok: Ágnes

Név
E-mail
Hozzászólás
Webáruház készítés