A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


SKORPIÓ jegy horoszkóp kristály-csomag, bőr szütyőben, kártyával

Raktárkészlet: 1 db
SKORPIÓ jegy horoszkóp kristály-csomag, bőr szütyőben, kártyával
1 949 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft

Tökéletes ajándék. Korra, nemre való tekintet nélkül ajánlom mindenkinek a Horoszkóp-Kristályokat valódi bőr-szütyőben, a jegyhez tartozó kártyával, mely tartalmazza a zodiákus legfőbb jellemzőit. (Elemét, bolygóját, szerencseszámát- és napját, stílusát, kulcsszavait, jelmondatát, ideális társát, testrészeit, foglalkozásait, hobbíjait, sportjait, önvédelmi stratégiáját, problémakezelési módját, tanulási feladatát, színeit, ízeit, formáit, alakmait, anyagait, virágait, fáit, bokrait, gyümölcseit, zöldségeit, fűszereit, gyógynövényeit, állatait, ásványait, köveit, tájait, járműveit, lakóstílusát, betegségeit, valamint az e jegyben született néhány híres ember nevét.)

V.I.P. törzsvásárlóknak AKCIÓS ÁRON!!! (Lépj be a fiókodba, és meglátod a kedvezményes áraidat.)

A SKORPIÓ szülötteknek hematit, karneol és obszidián ásványokat csomagoltunk a valódi bőr szütyőbe. A jegyhez tartozó, vagy más ásvánnyal bővítheted ezt a készletet.

SKORPIÓ jegy egyéb ásványai: achát, ametiszt, akvamarin, borostyán, citrin, gránát, heliotrop, hematit, jáspis, karneol, malachit, obszidián, ónix, rodokrozit, rubin, tigrisszem, topáz, turmalin - ezeket az ásványokat is beszerezheted, hogy teljes legyen a készleted.


Bizonytalan vagy, hogy ez e a legjobb választás számodra? Segítek, hogy a legmegfelelőbb terméket kapd meg a problémád megoldásához. Szeretettel várom a kérdéseidet ! Gulyás Gabriella: info@lelek-feszek.hu emailcímre, vagy telefonon munkaidőben: 20/383-6870

 • Ásvány fajtája
  Hematit, Karneol, Obszidián
  Alapanyag
  Valódi bőr szütyő, A/5 papírkáryta
  Méret
  11*15 cm
  Átmérő
  12 cm
  Termékfotó
  A fotón látható ásványok a természet alkotásai, egyedi darabok. A fotó egy adott termékről készült, ezért illusztrációként szolgál a webshopban (ez más boltoknál is így van). Az ásvány mintázata eltérhet a képen látottaktól. A fotózáskori fényviszonyok, és a monitorod beállítása is nagyban befolyásolja a színek minőségét, ezért is lehet minimális eltérés a fénykép és a valóságos termék között.
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  LF-horiko-skorpio
  Tömeg
  45 g/db
 • - vérkő

  nevét gyógyító hatásának köszönheti, mert már az ókori Egyiptom és Babilónia földjén is használták vérképző és vérzéscsillapítóként. Másik oka ennek az elnevezésnek, hogy a vas vízben rozsdásodik, és így vörösre festi a vizet, mintha vérezne a kristály. Stresszoldó energiakő. Erősíti a helyes Én-tudatot, az akaraterőt, és tudatosítja a valós vágyainkat. Védőburkot épít körénk, mely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban élni, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. Megszabadít a rögzült rossz szokásoktól, függőségektől, a túlzásoktól (evés-ivás), és a kényszeres viselkedéstől. Fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, ezáltal javítva az életminőségünkön. Mivel serkentő hatású, így pihenés alkalmával, valamint gyulladás esetén nem ajánlott a használata.

   

  Szervek: Vese, tüdő, máj, lép, szem, vérkeringés. Serkenti a vasfelvételt (a vékonybélben) és a vörös vértestek képződését, így a szervezet oxigénellátását, a vérképet és májfunkciót javítja. Égési sérülésekre használjuk, valamint visszerek, aranyér és lábdagadás ellen. Segít a rendszertelen menstruáció és a rossz vérkeringés, valamint a vérnyomás helyreállításában. Gyulladás esetén nem ajánlott a viselése, mert aktiváló hatása van.

 • - a vidámság köve

  Kitartást, erőt és kreativitást ad a mindennapok nehézségeinek gyakorlatias megoldásához, valamint a megkezdett feladatok befejezéséhez. Erősíti a realitásérzéket, így segítve a zavarodottság érzés megszüntetésében. Stresszoldó. Depresszió, apátia és szellemi tompultság ellen való. Felébreszti adottságainkat, és ösztönös irányítással szolgál megérzéseink használatánál. Segíti az önelfogadást, egyéniségünk megértését. A kreativitás és érzékibbé válás erősítésére, valamint a koncentráció és elmélyülés segítésére használjuk. Segít a környezetünkben élőkre figyelni, és kitágítani a gondolkodásmódunkat. Megvéd a pszichés támadásoktól, és visszafordítja a negatív energiákat a feladónak.

  Egyiptomi sírokban a holtak védelmét biztosították vele. Középkori feljegyzések szerint haragosság és fejfájás ellen alkalmazták.

   

  Szervek: Az amerikai indiánok ősi orvossága. Javítja a vérképet, mert a vitamin,- ásványi,- és tápanyag felvételét és hasznosítását segíti. Serkenti az anyagcserét. Reuma, ízületi gyulladások, idegfájdalmak esetén hasznos. Meddőség és impotencia ellen is alkalmas.

 • - amulett

  Negatív energiák elleni védelmező kő. Segít a rögzült régi, idejétmúlt minták megváltoztatásában, hisz visszatükrözi hibáinkat, és segít árnyoldalunk elfogadásában, valamint a megszállítottság és a rögeszmék leküzdésében. Képessé tesz, hogy rátaláljunk – a szükséges irányváltások után – az utunkra. Oldja a félelmeket, valamint a sokk és trauma okozta blokkokat is. Felerősíti az érzékeket, és az értelmet. Segíti a tisztánlátást, aktiválja a tudatfelettinket, és elfojtott énünket. Megnyitja az utat lelkünk mélyébe, megtisztítja az elmét. Meditációhoz javasolt, mágikus, mély, az evolúció valamennyi emlékét őrzi. Segít megszüntetni az energiaáramlás blokkjait, elvezeti a stresszt, nyugtat. Ásatások bizonyítják, hogy az emberiség ősidők óta használja mágikus célokra, valamint az első pengéi és fegyverei is obszidiánból készültek. A kőkorban kultikus, az ókorban démonűző, a középkorban gyógyító eszközként használták. Azték papok obszidián-tükörből jósoltak.

   

  Szervek: Vérellátás fokozására (hideg végtagok felmelegítése), emésztés javítására. Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, vérzéscsillapító. Feszültség, energetikai blokk és fájdalom oldására, valamint érszűkület kezelésre is hatékony.

Webáruház készítés