A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Tudtad?

a stílus

Ékszervásárláskor problémát okoz, hogy mi áll jól neked?

Ehhez most - a teljesség igénye nélkül - egy kis segítséget nyújtok, hogy a  vásárláskor könnyebb legyen a döntés.

Tudod, hogy nyakláncból/karkötőből milyen hosszúságot válassz magadnak?

A képek segítenek majd...

kristálygömb

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttem néhány ásvány-megmunkálási formát, hogy a számodra megfelelőt tudd választani a célod elérése érdekében.

Olvasd el a kristályok megmunkálásnak 11 módját.

2018.11.13 16:27
masszázskövek

Mi a természetgyógyászat?

Betegségek mindig voltak vannak és lesznek. Az elmúlt sokerezer év során hatalmas tudást gyűjtött össze az emberiség, amely tapasztalatot ma is kamatoztathatjuk szervezetünk öngyógyítóképességének elősegítésére. Sokféle alternatív és komplementer (kiegészítő) módszer áll rendelkezésedre, melyeket egyre több orvos is ajánl a hozzá forduló betegek számára.

Összegyűjtöttem az információt, mely segít neked elindulni az EGÉSZséges boldog élet felé.

Kövesd Ági útmutatását, melyet a Fórumon megosztott velünk. Élettapasztalata óriási segítség nekünk, melyért nagyon hálásak vagyunk. Csatlakozz te is a fórumhoz, és írd meg, hogyan használod az ásványaidat. Hallasd a hangod, add át a tudásod.

Mire használhatjuk az ásványokat?

Ha még kezdő vagy, és nincs saját tapasztalatod, de szeretnéd alkalmazni az ásványok erejét, akkor itt olvashatsz egy rövid összefoglalót az indulásodhoz.

 

2018.09.19 11:25

 

vásárban

Az életet élni, megélni kell.

Sok gyertya leégett már a tortáimon, és nem feleslegesen, mert tanultam az évek hónapok napok percek pillanatok okításaiból. Például azt, hogy tapasztalatot csak fizikai részvétellel szerezhetek, ezért használom ki a lehetőségeket a személyes találkozásokra. Szemtől szembe párbeszédet kialakítva, esetleg a testi érints sem mellőzve egész más élményekkel gazdagodunk, mint az internet által biztosított fórumokon.

Egy csillogószemű mosoly, egy ölelés, egy könnycsepp letörlése a másik ember arcáról, nem pótolható egy Facebook bejegyzésre nyomott 86 like-kal.

 asztrológia csillagképek

A születésed pillanatában uralkodó erők végig kísérnek egész életeden. A horoszkópod jegyei meghatározzák a jellemedet, viselkedési formáidat, személyiségjegyeidet. Az önismeret első lépéseként érdemes az ősi titkos tudás, az asztrológia szemszögéből megvizsgálni magad, mivel az önelfogadás az önbizalom alapja. Ismerd meg önmagad minél több nézőpontból, hogy teljes képet kapj, és meg tudd szeretni azt, aki vagy, akinek születtél. Az asztrológia nem jóslás, éppen ezért a születési képleted a segítségedre van abban, hogy erőforrásaidat feltérképezd, és hasznodra fordítsd a "gyengéid", azaz a tanulási feladataid során.

Kezdetnek ismerd meg a keleti és a nyugati asztrológia hasonlóságait és különbségeit.

 

 

A keleti filozófia hangsúlyozza, hogy az ember a világegyetem része, és e rendszer minden alkotóeleme egyenlő jelentőséggel bír, egyformán fontos feladatot lát el. Minden hatással van ránk, ahogy az egész rendszerre hatással van mindaz, amit mi teszünk. Semmi sem tud a rendszer egészétől függetlenül működni, a teljesség lényegét a kölcsönhatások jelentik, ezek biztosítják az összetartozást.

Hogyan kapcsolódik ez a jin jang szimbólummal?

 

A nap süt, nem tesz különbséget ember, növény, állat tekintetében.

Vízre minden élőlénynek szüksége van itt a földön, és addig élsz, míg lélegzel. A feng shui magyarra fordítva annyit tesz: szél és víz.

A feng shui a természeti erők, és az évszakok megfigyelésére, az élet körforgásának tapasztalatára épülő, az univerzum törvényeit tiszteletben tartó térrendezési módszer. A Föld minden országában egyformán működik.

Ezen tények ismeretében te magad is megadhatod a választ a fenti kérdésre, és elolvashatod az enyémet:

A kotyogósból felbugyogó mennyei kávéillat beteríti a konyhát, és utólér a szobában is… Imádom! Boldogságomat könnyedén elérhetem, hiszen az élvezeti ital elkészítése nagyon egyszerű. Kell hozzá víz, darált pörkölt kávé, és alá kell gyújtani a tüzet. Csak 3 dolog. Azonban bármelyik kimarad, vagy nem megfelelő minőségű, esetleg rossz helyre készítem be, akkor ugrott a boldogságérzésem… Éppen így működik a feng shui is. Egyszerű szabályok, csak tudatosan, odafigyeléssel kell csinálni.

Megmutatok egy trükköt (nem varázslat), hogyan működtesd a feng shuit egyszerűen:

 

Stonehenge

„A valóság két síkon létezik.” - állítja David Bohrn  fizikus, Albert Einstein kedvenc tanítványa – „Az egyik egy rejtett, titkos valóság, a téri és idő korlátain túl. A másik valóság az érzékeink számára hozzáférhető látszatvalóság. A dolgok valódi természete egy másik dimenzióban van, ahol sem idő, sem tér, sem dolog, sem mozgás nem létezik, ezért nem vizsgálható, le sem írható. Csak a közvetlen lét-tapasztalásból ragadható meg.”

Ez a kézzel meg nem fogható elmélet lehet a magyarázat arra, hogy földünkön az ősi kultúrákban, és a természeti népeknél a mai nap is mágikus és vallási jelentősége van a köveknek ?!

csakrák

A csakrákhoz tartozó ásványok csak a meghatározott sorrendben, tudatosan összekapcsolva fejtik ki jótékony hatásukat, ahogy ezt az előző blogban már említettem.

Most részletesen megismerkedhetsz a csakrákkal, és a rendellenes működésüket is felismered, ha elolvasod a testi-lelki tüneteket.

Figyeld Önmagad, légy tudatos az EGÉSZségedre, vedd kezedbe az életed irányítását. („Segíts magadon, Isten is megsegít.” :) )

Hogyan? - Válaszd a neked tetsző megoldást az alábbiak közül:

a 7 főcsakra és az aura

Ez az írás azért született, mert a kérdéseitek alapján felmerült bennem, hogy néhány témában szerencsétlen félreértések kelnek szárnyra akár az interneten, akár az utcai pletykák által.

A holisztikus szemlélet, az ezotéria sokféle "titkos tana" terítékre kerül majd itt a BLOG-on, hogy minél szélesebb ismeretekre tehess szert az Univerzum működésének törvényszerűségeiből.

Elsőként ismerkedj meg a 7csakra harmonizáló programozott ásványokkal, ékszerekkel.

Okos kérdés, hasznos válasz blog-sorozatunk, melyből most megtudhatod, hogy….

3.rész „A csiszolt, vagy a nyers ásvány jobb?”

Az ásványok kiválasztásakor fel szokott merülni még egy fontos kérdés. „A csiszolt, vagy nyers ásvány jobb?”

Ez attól függ, hogy mire akarod használni az ásványt. Első lépésként tisztázd magaddal, hogy mi a célod az ásvánnyal.

Az élet egészére érvényes, hogy ki kell tűzni a célt, hogy megtervezhessük az oda vezető utat. Egyenes vagy kerülőút legyen? Gyalog vagy repülővel, egyedül, vagy társasággal akarsz eljutni a célodhoz? Természetesen jelen esetben átvitt értelemben, szimbolikusan út az Út.

Okos kérdés, hasznos válasz blog-sorozatunk, melyből most megtudhatod, hogy mennyi az ideális ásványmennyiség...

ásványkarkötők

2.rész „Lehet egyszerre több ásvány rajtam?” „Hordhatok egy kezemen több karkötőt is?”

A természetgyógyászat alaptörvénye, hogy ne tégy olyat, amivel ártasz, és tartózkodj az istenségtudattól. Az univerzum törvényeit betartom, mivel nagyon komolyan veszem a karma „bosszúját”… :) Véletlenül sem jutna eszembe korlátozni téged, vagy bárkit a szabad akaratában, az ásványok kiválasztásában sem, ezért „csak” ötleteket adok, hogyan tudod megállapítani, hogy neked mi a jó.

Az orvos is személyre-szabottan írja fel a gyógyszert, és nem szedheted be a szomszédét, mert az az ő problémájára való, ugyanígy alkalmazzuk az ásványok erejét is. Adott élethelyzetben, adott ásvány lesz a leghatásosabb. Neked, mert az életed rólad szól.

Okos kérdés, hasznos válasz blog-sorozatunk, melyből most megtudhatod, hogy mit kell tenned az ásványoddal, ha….

vidám szomorú

1.rész „Elszakadt a karkötőm. Dobjam ki?”

Sokszor kapok az ásványok használatával és az ékszerek viselésével, tisztításával kapcsolatos kérdéseket. A személyes találkozások alkalmával a Fészekben, vagy vásárokon, és az egészségnapokon tartott előadásaim utáni beszélgetéseknél ezeket azonnal meg tudom válaszolni. 1 ember 1 kérdés 1 válasz, de minden ásvány és ékszerviselő embert – nem csak nőket – érintenek ezek a problémák, ezért ebben a sorozatban összegyűjtöttem néhányat, melyek – reményeim szerint – segítségedre lesznek:

Az ásványok Föld-Anya gyermekei, általa kódoltan születnek, egyedi, saját rezgéssel bírnak. Tiszták és ártatlanok, mint a kisgyermekek, bánjunk velük ehhez méltóan. A szerető gondoskodást úgy hálálják meg, hogy akár évtizedeken át segítik az életed mindennapjait fizikai-, lelki-, szellemi szinten is. Kívánom, hogy a közös munkátok legyen áldott.

Az ásványok a periódusos-rendszer atomjaiból állnak, és egymáshoz kapcsolódva különféle kristályszerkezetet alkotnak, ezek együttesen határozzák meg, hogyan fog az ásvány reagálni a környezeti tényezőkre (levegő, víz, napfény, hőmérséklet, fizikai behatás, stb.).

2017.06.08 19:16

Régen - mikor még picik voltak a gyerekeim - a játszótérről, kirándulásokról marék-számra hordtuk haza a köveket. Ma is ott áll a polcon egy kavicsokkal teli kosárka, közös élményeink emlékei, melyek csakis számunkra értékesek.  Édesapámnál van egy másik polc, ahol a kőzetek és az ásványok dobozokban, névvel, származási hellyel megjelölve, feliratozva sorakoznak. Édesapám édesapjának első kalcit-sziklájával együtt…

Szeretnél te is saját ásvány-gyűjteményt összeállítani?

2017.02.26 18:38

 

Sokezer éve díszíti magát az ember nyers kristályok, csiszolt drágakövek, ásványi faragványok ékszerként történő felhasználásával.

A szervetlen eredetű ásványi kristályok és kőzetek széles kínálatán túl a szerves féldrágakövek is ékszer-alapanyagként szolgálnak a mai napig. Ismerkedj meg velük:

2017.02.26 11:33

Az általános tömegvonzás (gravitáció) - mióta világ a világ - az egyik alapvető kölcsönhatás a természetben.

A földön megtapasztalta az ősember, hogy a testek vonzóerőt fejtenek ki egymásra, pedig nem állt rendelkezésére mérőműszer, és fizika tankönyvben sem olvashatta Newton-törvényét.

Az ember próbálkozik, tapasztal, feljegyzéseket készít, melyekből törvényszerűségeket állapít meg. Ezzel a hosszadalmas módszerrel (sokezer év) alkották meg a kínaiak a feng shui térrendezés módszeret, melyet művészi szintre fejlesztettek.

A régi titkos módszerek ma már mindenki számára elérhetőek, és a feng shui a föld bármely pontján (mint a gravitáció) egyformán működik.

 

 

Gyakran találkozok piros pénztárcával, melynek tulajdonosa lelkesen "hisz" benne, hogy bevonzza a gazdagságot ezzel a színnel. Reménykedik, mert "mindenhol" ezt mondják, ezt olvasta.....a marketingesektől.

A szakértő feng shui tanácsadótól most megtudhatod, hogyan használd a színek hatalmát?

Otthonunk a Föld, naprendszerünk 3. bolygója. Az izzó, folyékony belső mag felszínén képződött szilárd halmazállapotú kőzetekből felépülő földkéreg biztosítja számunkra a "járható" felületet.

Kémiai összetétele és földrajzi elhelyezkedésük szerint szokás kontinentális és óceáni kéregnek nevezni.

A hétköznapi nyelvben köveknek hívjuk őket, azonban az ásványokat és a kőzeteket megkülönböztetünk egymástól.

Webáruház készítés